Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Account aanmakenAfgelopen weekend heb ik de jus de veau voor het eerst geprobeerd. De eerste indruk: de jus is vrij zacht van smaak, gelukkig niet zout, mooi van kleur en precies goed qua consistentie. Kortom: zó uit het zakje heel lekker. Ik denk, dat je er ook veel andere sauzen mee kunt maken en ga er zeker nog mee experimenteren. Ook een pluspunt: de verpakking is niet overdreven, maar doeltreffend en smaakvol. De houdbaarheid van 3 maanden is ruim voldoende. De jus is zeker vóór die tijd op!
Jus de veau is een gereduceerde bouillon, en wordt de ‘moeder der bruine sauzen’ genoemd. Het wordt gemaakt van kalfsbeenderen en een bouquet garni, dat bestaat uit wortel, bleekselderij, uien, knoflook en verschillende kruiden.
Deze ingrediënten worden liefdevol en geduldig ingekookt tot een heldere en smaakvolle saus, en vormt een basis die past bij verschillende gerechten. Het is vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
Onze jus de veau is verkrijgbaar in acht handige portieverpakkingen van 50ml. Zet in een handomdraai een smaakvolle saus op tafel!